Mit kell tudni a nők közötti műtétről

Mit kell tudni a nők közötti műtétről

A nők közötti műtét egyfajta nemi áthelyezési műtét, amelyet nemi megerősítő műtétnek vagy a nemek általi megerősítő műtétnek is neveznek.

Ez eltérő formákat vehet igénybe, ideértve a mellek eltávolítását – a mastectomia – és a nemi régió megváltoztatását, az úgynevezett „alsó” műtét néven.

Az alsó műtét példái a következők:

 • A méh eltávolítása, amelyet hiszterektómia néven ismertek
 • A hüvely eltávolítása, úgynevezett vaginectomia Pénisz felépítése metoidioplasztikán vagy falloplasztikán keresztül

Ebben a cikkben diabexin amazon https://harmoniqhealth.com/ leírjuk a nők nemi igazoló műtéteket. Megbeszéljük a gyógyulást és azt is, hogy mit várhatunk el a transznemű pénisztől.

műtét

Mielőtt a nőstény nem-nemi igazoló műtétet végeznének, egy személy tesztoszteronpótló terápiát kap.

Ezután a következő típusú eljárások közül egy vagy többen is részt vehetnek.

mellkasi szerkezetátalakítás

A műtéten átesett személy a nőstényről a férfira való áttérésre általában szubkután mastectomia van az emlőszövet eltávolítására. A sebész megváltoztatja a mellbimbók megjelenését és helyzetét is. Időközben a tesztoszteron terápia stimulálja a mellkas haj növekedését.

A méh, petefészek és petevezetékek eltávolítása

Az ember esetleg ilyen típusú műtéten eshet, ha kényelmetlen méh, petefészek vagy petevezetékek, vagy ha ha van A hormonterápia nem állítja meg a menstruációt.

Partiális hiszterektómiában a sebész csak a méhet távolítja el.

A teljes hiszterektómiában is eltávolítják a méhnyakot.

A bilaterális salpingo-oophorectomia, vagy a BSO, a jobb és a bal petevezeték és a petefészek eltávolítását foglalja magában.

Metoidioplasty

A metoidioplasztika egy új pénisz vagy neopenis felépítésének módszere.

Ez magában foglalja a csikló péniszré történő megváltoztatását. Egy személy a műtét előtt hormonterápiát kap, hogy a csikló erre a célra kibővítse.

Az eljárás során a sebész eltávolítja a hüvelyt is, vaginectomia során.

Ezenkívül meghosszabbítják a húgycsőhöz, és a neopenisen keresztül helyezik el. A meghosszabbítás elérése érdekében a sebész az arc, a Labia Minora vagy a hüvely más részeinek szöveteit használja. Ennek célja az, hogy lehetővé tegye a személy számára, hogy álljon.

Egy másik lehetőség egy centurion eljárás, amely magában foglalja a csikló alatti kerek szalagok áthelyezését a pénisz körének növelése érdekében.

A metoidioplasztika általában 2–5 órát vesz igénybe. A kezdeti műtét után további eljárásokra lehet szükség.

A centurion eljárás körülbelül 2,5 órát vesz igénybe, és a női reproduktív szervek eltávolítása hozzáadja ezt az időt.

A metoidioplasztika előnye, hogy a neopenis felállhat, a csiklószövet erekciós képességei miatt.

A metoidioplasztika okozta neopenis azonban gyakran túl kicsi a behatoló szexhez.

Phalloplasty

A falloplasztika oltott bőrt használ – általában a karból, a combból, a hát vagy a hasból – neopenis kialakításához. Az orvosok úgy gondolják, hogy a bőr az alkarból a péniszszerkezetben a legjobb megoldás.

A metoidioplasztikával összehasonlítva a falloplasztika nagyobb péniszet eredményez. Ez a neopenis azonban nem válhat önmagában.

A gyógyulás egy periódusa után egy személynek pénisz implantátuma lehet. Ez lehetővé teszi számukra az erekciók megszerzését és fenntartását, és behatoló szexet.

A falloplasztika során a sebész vaginectomiát végez, és meghosszabbítja a húgycsőhöz, hogy lehetővé tegye a péniszen keresztüli vizeletet.

A falloplasztika hátrányai között szerepel a szükséges műtéti látogatások és felülvizsgálatok száma, valamint a költségek, amelyek általában magasabbak, mint a metoidioplasztikaé.

scrotoplasty

Egy személy úgy dönthet, hogy egy scrotoplasztikát – a herezacskó létrehozását – metoidioplasztikával vagy falloplasztikával együtt.

Scrotoplasztika esetén egy sebész kiürül, és áthelyezi a labia majora -t, hogy herperefont képezzen, és szilikon herék implantátumokat helyezzen be.

A nők és férfiak műtétéből származó helyreállítási idő az eljárás típusától és olyan tényezőktől függően változik, mint például az ember általános egészségét és életmódját.

Például a dohányzás lelassítja a gyógyulást, és növeli a szövődmények kockázatát a műtét után. Ha valaki dohányzik, vape vagy bármilyen anyagot használ nikotinnal, az orvosi csapat kevésbé jogosult az ilyen típusú műtétre.

A nemi igazoló műtét után a legtöbb embernek legalább néhány napig a kórházban kell maradnia.

A kórház elhagyása után a személynek pihennie kell, és csak körülbelül 6 hétig nagyon korlátozott tevékenységeket kell folytatnia.

Ugyanakkor, ha egy embernek húgycsőhosszabbítása volt, akkor katétert kell használni 3–4 hétig.

A metoidioplasztika vagy a falloplasztika egyes szövődményei a következők:

 • Húgycső fistula – egy alagúti kapcsolat, amely a húgycső és a test egy másik része között alakul ki.
 • húgycső -szigorúság – Szűkítés, amely a húgycsőn belüli vizeletáramlás elzáródását okozza

A falloplasztikával rendelkező személy megtapasztalhatja:

 • Hegesítés a környéken Ahol a graftot vették.

  Az összes nemi igazoló műtét kockázatot jelent:

  • fertőzés
  • Vérzés
  • Az érzéstelenítés reakciói
  • Elégedetlenség az eredményekkel

  Mit várhat el

  Az a személy, aki metoidioplasztikát végez, erekcióval járhat, és több szenzációt élvezhet a neopenisben. A pénisz azonban viszonylag kicsi lesz.

  A falloplasztika eredményeként bekövetkező neopenis általában nagyobb, bár ez kevésbé érzékeny. Az erekcióhoz az embernek szüksége lesz egy pénisz implantátumra.

  Ha egy embernek húgycsőhosszabbítása van, akkor a cél az, hogy vizelni tudjon, miközben az eljárás teljes gyógyulása után áll. Egyes tanulmányok nagy számú urológiai szövődményt jelentenek a falloplasztikák után. Fontos, hogy rendszeresen részt vegyenek egy urológussal.

  A 2005. évi 55 emberről szóló tanulmány, akiknek nemi igazoló műtétet végeztek-köztük 23 nőstény résztvevő-megjegyzi, hogy az összes résztvevő 80% -a számolt be a műtét utáni „szexualitásuk javításáról”.

  A transznemű férfiak hajlamosabbak voltak a maszturbációról, a szexuális elégedettségről és a szexuális izgalomról, mint a transznemű nők. Azt is beszámolták, hogy az orgazmusok könnyebben elérik a műtét előtt, és hajlamosak a „erősebb és rövidebb” orgazmusok felé.

  A transznemű férfiak, akiknek péniszimplantátumai az erekcióhoz, a szex során gyakrabban szenvedtek fájdalmat, mint az implantátumok nélkül. Ugyanakkor azt is jelentették, hogy szexuális elvárásaik teljesebben megvalósultak, összehasonlítva azokkal a résztvevőkkel, akik nem kaptak implantátumokat.

  A 2018. évi tanulmány azt találta, hogy a nemek közötti műtéten átesett résztvevők 94–100% -a elégedettséget jelentett a műtéti eredményekkel, a varianciával az eljárás típusától függően.

  Az elégedetlenség vagy sajnálatos emberek 6% -a ezt a műtét előtti pszichológiai tünetek vagy szövődmények eredményeként tette meg.

  Outlook

  A nők közötti műtét kilátása a műtét típusától, az ember egészségétől és más tényezőktől függ. A legtöbb ember az eljárást követően elégedettségről számol be.

  A komplikáció aránya azonban viszonylag magas, különösen a vizelet egészségével kapcsolatban.

  Ezért fontos, hogy szorosan együttműködjön egy képesített plasztikai sebész, urológus, nőgyógyász és mentálhigiénés szakemberrel a legjobb eredmény biztosítása érdekében.

  Alapvető fontosságú a helyreállítási iránymutatások követése és az összes nyomon követési találkozó részt vétele.

  • Kozmetikai orvoslás/plasztikai sebészet
  • Szexuális egészség/STDS

  Az orvosi hírek ma szigorú beszerzési útmutatásokkal rendelkeznek, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból származnak, Tudományos kutatóintézetek, orvosi folyóiratok és társulások. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

  szerkesztői politika elolvasásával.

  Contents

Apply for Admission

  We are a leading legal firm willing to provide you a one stop solution for all your litigations,criminal and civil case management ,debt collection and others.