Τρόφιμα χαμηλής καροτσάκι για προσθήκη

Τρόφιμα χαμηλής καροτσάκι για προσθήκη

Τα επίπεδα υψηλού υδρομασιού μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ακανόνιστου καρδιακού παλμού και των μυϊκών κράμπες. Τα επίπεδα χαμηλής υδρομασιού μπορούν να προκαλέσουν τους μυς να γίνουν αδύναμοι.

Ένας γιατρός ή διαιτολόγος μπορεί να βοηθήσει να εξηγήσει τη σωστή ποσότητα καλίου για να καταναλώσει για τη μοναδική κατάσταση κάθε ατόμου.

Ορισμένα τρόφιμα υψηλής ποιότητας που πρέπει να περιορίζουν ή να αποφεύγουν τα άτομα με CKD να περιλαμβάνουν:

 • Πατάτες
 • Τα περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα
 • Avocados
 • Salty Foods
 • Fast Foods
 • Κρέατα και χοτ -ντογκ
 • Bran και δημητριακά ολικής αλέσεως
 • Σπανάκι
 • Cantaloupe και Honeydew
 • Τομάτες

Περιορισμοί διατροφής μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή περαιτέρω βλάβης στους νεφρούς σε άτομα με CKD.

Τρόφιμα χαμηλής καροτσάκι για να προσθέσετε

Τα τρόφιμα χαμηλής υιοθέτησης είναι μια ασφαλέστερη επιλογή για άτομα με CKD. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ίδρυμα Νεφρών, μια δίαιτα περιορισμένη κάλιο επιτρέπει την ημερήσια κάλιο των 2.000 χιλιοστών ημερησίως.

Ωστόσο, ένας γιατρός ή διαιτολόγος είναι στην καλύτερη θέση να συμβουλεύσει ένα άτομο για τις ατομικές του ανάγκες.

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που είναι χαμηλά σε κάλιο. Για αυτά τα τρόφιμα, ένα μισό φλιτζάνι είναι το συνιστώμενο μέγεθος εξυπηρέτησης.

Η κατανάλωση περισσότερων από μία μερών μπορεί να μετατρέψει μια επιλογή χαμηλής κάδας σε ένα υψηλό σνακ καλίου, οπότε είναι απαραίτητο να παραμείνετε στις συνιστώμενες οδηγίες.

Τα τρόφιμα χαμηλής υλικά περιλαμβάνουν:

 • Τα μήλα, ο χυμός μήλου και τα μήλα
 • /li>

 • Στοιχεία και χυμός σταφυλιών
 • Πουρρέλι
 • Li> Carrots

 • Λευκό ρύζι, ζυμαρικά και ψωμί (όχι ολικής αλέσεως)
 • /li>

Σχετικά με το κάλιο

Οι άνθρωποι δεν πρέπει να κόψουν εξ ολοκλήρου το κάλιο, καθώς είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που βοηθά στη διαχείριση πολλών λειτουργιών του σώματος.

Το κάλιο έχει πολλούς βασικούς ρόλους στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων:

 • Βοηθώντας τη σύμβαση των μυών
 • αρτηριακή πίεση
 • Διατηρώντας σωστά την καρδιά που λειτουργεί σωστά
 • βοηθώντας την απομάκρυνση των αποβλήτων
 • προωθώντας την ανάπτυξη και την υγεία των κυττάρων
 • παρέχοντας οξυγόνο στον εγκέφαλο
 • σταθεροποίηση της μεταβολικής διαδικασίας

Τι είναι το CKD;

Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Νεφρού, η CKD επηρεάζει πάνω από 30 εκατομμύρια Αμερικανούς και είναι το αποτέλεσμα της σταδιακής απώλειας της νεφρικής λειτουργίας με την πάροδο του χρόνου. Οι αιτίες του CKD περιλαμβάνουν υψηλή αρτηριακή πίεση και διαβήτη.

CKD μπορεί να επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου. Είναι δυνατό για τα νεφρά να σταματήσουν να εργάζονται εντελώς, αλλά αυτό είναι σπάνιο. Με την κατάλληλη θεραπεία και τις διατροφικές αλλαγές, τα άτομα με CKD μπορούν να οδηγήσουν σε υγιή ζωή και να αποφεύγουν επιπλοκές.

Δεν υπάρχει θεραπεία για το CKD, αλλά η θεραπεία μπορεί να διαχειριστεί τα συμπτώματα και να διατηρήσει τη λειτουργία των νεφρών. Οι περισσότεροι άνθρωποι διαχειρίζονται την ασθένειά τους με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τη διαχείριση των υποκείμενων συνθηκών, όπως ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση και η υψηλή χοληστερόλη και τα φάρμακα για τη θεραπεία των συμπτωμάτων.

Στα αρχικά στάδια της νεφρικής νόσου, ένα άτομο μπορεί να μην παρουσιάσει συμπτώματα. Καθώς η CKD εξελίσσεται, μπορεί να προκαλέσει:

 • Κόπωση και κόπωση

Το CKD είναι ζωτικής σημασίας για την παρακολούθηση της λειτουργίας των νεφρών.

Τα άτομα με CKD έχουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής προσβολής και του εγκεφαλικού επεισοδίου. Οι τακτικοί έλεγχοι μπορούν να βοηθήσουν στην ανακάλυψη προβλημάτων νωρίς και να αποτρέψουν επιπλοκές.

Περιορισμός του καλίου με CKD

Όταν τα νεφρά αποτύχουν, δεν μπορούν να απομακρύνουν την υπερβολική κάλιο από το σώμα. Αυτό επιτρέπει στο επιπλέον κάλιο να δημιουργήσει και να προκαλέσει προβλήματα.

Έχοντας υψηλά επίπεδα καλίου στο αίμα ονομάζεται υπερκαλλαιμία, η οποία είναι κοινή σε άτομα με προχωρημένο CKD.

Τα υψηλά επίπεδα υψηλής υιοθέτησης συνήθως αναπτύσσονται σταδιακά. Τα συμπτώματα των υψηλών επιπέδων καλίου περιλαμβάνουν:

 • Αδυναμία μυών
 • Mumbness
 • Τραύση
 • ναυτία
 • ul>

  Εάν τα επίπεδα καλίου αυξάνονται ξαφνικά και γρήγορα, ένα άτομο μπορεί να βιώσει τα εξής: Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να υποδηλώνουν μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση και ένα άτομο πρέπει να αναζητήσει άμεση ιατρική φροντίδα.

  takeaway

  Τα άτομα με CKD πρέπει να εργαστούν για τη μείωση της ποσότητας καλίου που καταναλώνουν. Είναι επίσης απαραίτητο για αυτούς να έχουν τακτικές εξετάσεις με γιατρό για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία τους στα νεφρά.

  Εκτός από τη συνεργασία με έναν γιατρό, μπορεί να βοηθήσει να συναντηθεί με έναν διαιτολόγο που μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να κατανοήσει τις ετικέτες διατροφής, να μειώσει τα μεγέθη των μερίδων και να σχεδιάσει γεύματα.

  • αίμα/αιματολογία
  • Διατροφή/δίαιτα
  • Ουρολογία/νεφρολογία
  • Μόνο από μελέτες που αξιολογούνται από ομοτίμους, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.

   Η κάνναβη υψηλής ισχύος βλάπτει την βασική δομή του εγκεφάλου

   Οι ερευνητές έχουν συνδέσει προηγουμένως τη χρήση της υψηλής ευελιξίας, της κάνναβης “skunk-like” σε αυξημένο κίνδυνο για ψύχωση-ένα αποτέλεσμα που έχει αποδοθεί σε αλλοιώσεις Δομή εγκεφάλου. Τώρα, μια νέα μελέτη βρίσκει συχνή χρήση του φαρμάκου καταστρέφει ένα βασικό μέρος του εγκεφάλου που βοηθά την επικοινωνία μεταξύ του δεξιού και του αριστερού ημισφαιρίου, ανεξάρτητα από την ψύχωση.

   Ανώτερος ερευνητής Dr. Paola Dazzan, του Ινστιτούτου Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας & amp; Neuroscience στο King’s College London στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι συνάδελφοί τους δημοσιεύουν τα ευρήματά τους στο περιοδικό Psychological Science.

   Στις ΗΠΑ, η κάνναβη είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο παράνομο φάρμακο. Το Skunk είναι μια πιο ισχυρή μορφή κάνναβης, συνήθως ισχυρότερη στη μυρωδιά και περιέχει υψηλότερα επίπεδα του κύριου δραστικού συστατικού δέλτα-9-τετραϋδροκανναβινόλης (THC).

   Οι μελέτες έχουν συσχετίσει όλο και περισσότερο τη χρήση της κάνναβης Skunk με αυξημένο κίνδυνο ψύχωσης – ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που προκύπτουν από ορισμένες ψυχικές διαταραχές, όπως η σχιζοφρένεια. Μια άλλη μελέτη από το King’s College που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, για παράδειγμα, συνδέει το Skunk υψηλής δυνατότητας σε έναν πενταπλάσιο κίνδυνο ψύχωσης.

   Για αυτή την τελευταία μελέτη, ο Δρ Dazzan και οι συνεργάτες του διερεύνησαν πώς το φάρμακο υψηλής δυναμικής επηρεάζει τη δομή του εγκεφάλου. Σημειώνουν ότι η καλύτερη κατανόηση αυτής της συσχέτισης είναι σημαντική, ιδιαίτερα επειδή τα επίπεδα της THC σε κάνναβη που μοιάζει με skunk έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό το συστατικό έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο ψύχωσης.

   Βαριά χρήστες κάνναβης υψηλής δυνατότητας έδειξαν μεγαλύτερη εγκεφαλική βλάβη

   Για να φτάσουν τα ευρήματά τους, η ομάδα εγγράφηκε 54 άτομα με ψύχωση πρώτου επεισοδίου και 43 υγιείς συμμετέχοντες. Χρησιμοποιώντας το ερωτηματολόγιο για την εμπειρία κάνναβης, οι πληροφορίες συγκεντρώθηκαν σχετικά με την προηγούμενη χρήση κάνναβης, διεγερτικών και άλλων ψυχαγωγικών φαρμάκων.

   Κάθε συμμετέχων υποβλήθηκε σε τεχνική απεικόνισης μαγνητικού συντονισμού (MRI), γνωστή ως απεικόνιση τανυστή διάχυσης (DTI), η οποία επέτρεψε στους ερευνητές να αναλύουν στενά τη δομή του εγκεφάλου τους.

   Συγκεκριμένα, η ομάδα αξιολόγησε το corpus callosum – μια δομή λευκής ύλης που συνδέει τα δεξιά και τα αριστερά ημισφαίρια του εγκεφάλου, επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ των δύο. Η ομάδα σημειώνει ότι αυτή η περιοχή του εγκεφάλου έχει πολλούς υποδοχείς κανναβινοειδών, τους οποίους οι στόχοι THC.

   Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που είχαν ιστορικό συχνής χρήσης Skunk υψηλής δυνατότητας έδειξαν πολύ υψηλότερη μέση-diffusivity (MD) στο corpus callosum-ένας δείκτης ζημιάς λευκής ύλης-από τους χρήστες χαμηλής τιμής και Εκείνοι που χρησιμοποίησαν το φάρμακο περιστασιακά. Επιπλέον, αυτή η ένωση βρέθηκε σε θέματα τόσο με όσο και χωρίς ψύχωση.

   Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Δρ Dazzan λέει:

   ψύχωση ή όχι. Αυτό αντικατοπτρίζει μια συρόμενη κλίμακα όπου όσο περισσότερη κάνναβη καπνίζετε και όσο υψηλότερη είναι η ισχύς, τόσο χειρότερη θα είναι η ζημιά. ”

   Με βάση τα ευρήματα αυτής της μελέτης και άλλοι που δείχνουν πώς η κάνναβη μπορεί να βλάψει τον εγκέφαλο, ο Δρ Dazzan λέει ότι υπάρχει μια “επείγουσα ανάγκη” για την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία Μπορεί να προκύψει με χρήση κάνναβης.

   Τα ιατρικά νέα που σήμερα πρόσφατα ανέφεραν σε μια μελέτη που υποδηλώνει ότι οι χρήστες μαριχουάνας διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου που προκαλείται από ενδοκρανιακή αρτηριακή στένωση – τη στένωση μιας αρτηρίας μέσα στον εγκέφαλο.

   • Αλκοόλ/εθισμός/παράνομα ναρκωτικά
   • Νευρολογία/νευροεπιστήμη

   Οι δίαιτες υψηλής πρωτεΐνης μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο νεφρικής νόσου

   Οι δίαιτες υψηλής πρωτεΐνης, όπως η δίαιτα Dukan, αποτελούν σήμερα μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μορφές δίαιτας. Ωστόσο, οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Γρανάδας στην Ισπανία έχουν δείξει μέσω δοκιμών σε αρουραίους ότι μια δίαιτα υψηλής πρωτεΐνης αυξάνει τον κίνδυνο νεφρών και άλλων νεφρικών ασθενειών.

   Η δίαιτα υψηλής πρωτεΐνης του Dr. Pierre Dukan έχει λάβει ώθηση στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, λόγω των αναφορών ότι η δίαιτα βοήθησε τη δούκισσα του Cambridge να πάρει αρκετά λεπτό για να χωρέσει στο νυφικό της και φέρεται να αποκαταστάθηκε το τοκετό Εικόνα της Jennifer Lopez.

   Στη μητρική Γαλλία του Dukan, πιστεύεται ότι περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν τη διατροφή.

   Αλλά η διατροφή ήταν αμφιλεγόμενη. Η βρετανική διατροφική ένωση κατέταξε τη διατροφή στον αριθμό 1 στην ετήσια κατάρρευση των δίαιτων για να αποφευχθεί το 2010, το 2011 και το 2012.

   Επισημαίνουν ότι ακόμη και ο ίδιος ο Δρ Dukan – ο οποίος απαγορεύτηκε από την άσκηση ως GP Στη Γαλλία το 2013 – έχει προειδοποιήσει για θέματα υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης ενέργειας, δυσκοιλιότητας, βιταμινών και ορυκτών ελλείψεων και κακής αναπνοής.

   Το 2012, η Medical News ανέφερε σήμερα σε μια μελέτη που διαπίστωσε ότι τα τέσσερα πέμπτα των οπαδών του Dukan είχαν βάλει το χαμένο βάρος τους πίσω μέσα σε 36 μήνες. Αυτό το είδος της διακύμανσης του σωματικού βάρους μπορεί να θέσει τους δίαιτες σε αυξημένο κίνδυνο υπέρτασης, διαβήτη και καρδιακών παθήσεων.

   Τι βρήκε η νέα μελέτη;

   Στη νέα μελέτη, οι επιστήμονες τροφοδοτούσαν 10 αρουραίους με δίαιτα με επίπεδο πρωτεΐνης 45%, ενώ μια ομάδα ελέγχου άλλων 10 αρουραίων τροφοδοτήθηκε με δίαιτα φυσιολογικών επιπέδων πρωτεϊνών. Οι αρουραίοι τοποθετήθηκαν στις αντίστοιχες δίαιτες τους για 12 εβδομάδες – το ισοδύναμο 9 ετών σε ανθρώπινη άποψη.

   Κατά τη διάρκεια των 12 εβδομάδων, οι αρουραίοι στη δίαιτα υψηλής πρωτεΐνης έχασαν το 10% του σωματικού τους βάρους. Αλλά το βάρος των νεφρών σε αυτούς τους αρουραίους αυξήθηκε κατά 22%, τα τριχοειδή αγγεία που φιλτράρουν το αίμα στους νεφρούς αυξήθηκαν σε μέγεθος κατά 13%και το κολλαγόνο γύρω από τα τριχοειδή αγγεία κατά 32%.

   Τα επίπεδα κιτρικού στα ούρα των αρουραίων ήταν 88% χαμηλότερα και το ουροποιητικό τους ρΗ ήταν 15% πιο όξινο.

   Μια χαμηλή ποσότητα κιτρικού στα ούρα και τα διογκωμένα νεφρά είναι παράγοντες κινδύνου για σχηματισμό πέτρας νεφρών. Το υψηλό ρΗ του ουροποιητικού ρΗ είναι επίσης ένα σύμπτωμα νεφρικής ανεπάρκειας και σωληνοειδούς οξέωσης νεφρού, μεταξύ άλλων καταστάσεων.

   Τι σημαίνει αυτό για τους ανθρώπους;

   Τα ιατρικά νέα μίλησαν σήμερα με τη Δρ Virginia A. Aparicio, έναν από τους συγγραφείς της μελέτης. Ο Δρ Aparicio δήλωσε ότι «όταν τα πειραματικά σχέδια γίνονται σε αρουραίους, παρά τη μεγάλη φυσιολογική και μεταβολική ομοιότητα τους με τους ανθρώπους, όλα τα αποτελέσματα πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή».

   “Οι μελέτες που αναπτύχθηκαν στους ανθρώπους έχουν επίσης παρατηρήσει πολύ παρόμοια αποτελέσματα στο πλάσμα και τα ούρα σε αυτό που παρατηρήσαμε σε αρουραίους. Ωστόσο, το σημαντικό είναι να μην ανησυχούν τον πληθυσμό. Απλώς παρουσιάσαμε ένα λιγότερο ευνοϊκό νεφρικό προφίλ, το οποίο θα μπορούσε να φέρει μακροχρόνιες νεφρικές επιπλοκές σε ορισμένα άτομα που είναι πιο επιρρεπείς στον ή σε αυξημένο κίνδυνο νεφρικής νόσου “.

   “Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φρούτων και λαχανικών μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού πέτρες νεφρών”, συμβουλεύει ο Δρ Aparicio. “Πιθανώς λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε κάλιο και μαγνήσιο, η οποία αντισταθμίζει την οξύτητα της δίαιτας υψηλής πρωτεΐνης”.

   Το Aparicio συνιστά επίσης ότι οποιοσδήποτε σε δίαιτα υψηλής πρωτεΐνης θα πρέπει να ασκεί τακτικά για να αυξήσει τον ενεργό ιστό, γεγονός που θα μειώσει το αποτέλεσμα της “ανάκαμψης” του βάρους μόλις ολοκληρωθεί η διατροφή.

   • Διατροφή/δίαιτα
   • Πρωτοβάθμια φροντίδα
   • Urology/Nephrology

   Τα βέγκαν τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες

   Οι υποστηρικτές των δίαιτων βέγκαν και χορτοφαγίων συχνά τους προάγουν με βάση τα πιθανά οφέλη για την υγεία τους, αλλά στο παρελθόν, οι διαιτολόγοι ανησυχούν ότι αυτές ανάγκες των.

   Η πρωτεΐνη είναι συνήθως η θρεπτική ουσία που οι άνθρωποι ανησυχούν περισσότερο για το πότε εξετάζουν την υιοθέτηση μιας φυτικής διατροφής, αν και οι μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι μια τυχαία προσέγγιση για την κατανάλωση τροφίμων vegan μπορεί επίσης να οδηγήσει σε έλλειψη άλλων θρεπτικών ουσιών.

   Τα vegans δεν τρώνε κόκκινο κρέας, πουλερικά, θαλασσινά, γαλακτοκομικά, αυγά, μέλι ή οποιαδήποτε τρόφιμα που περιέχουν αυτά ή άλλα ζωικά προϊόντα. Επί του παρόντος, περίπου το 2% του πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες περιγράφει τους εαυτούς τους ως vegans.

   Γιατί οι vegans πρέπει να επικεντρωθούν στην πρωτεΐνη

   άτομα που τρώνε μόνο vegan τρόφιμα και δεν καταναλώνουν ζωικά προϊόντα δεν έχουν την άμεση πρόσβαση σε πλήρεις διαιτητικές πρωτεΐνες που έχουν άλλοι άνθρωποι.

   Ως αποτέλεσμα, οι vegans πρέπει να δώσουν προσοχή στη διατροφή τους για να εξασφαλίσουν ότι περιέχει αρκετή πρωτεΐνη.

   Είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί η σημασία της πρωτεΐνης στη διατροφή. Η πρωτεΐνη είναι ένα από τα βασικά δομικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος.

   Παρείχε σε κύτταρα σε όλο το σώμα και παίζει ρόλο στις περισσότερες βασικές σωματικές λειτουργίες. Οι ρόλοι του περιλαμβάνουν τη διατήρηση των μυών και των οστών, την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και τη μεταφορά οξυγόνου στο αίμα.

   Σύμφωνα με τις Εθνικές Ακαδημίες Επιστημών, Μηχανικών και Ιατρικής, το συνιστώμενο διαιτητικό επίδομα (RDA) για πρωτεΐνες είναι 56 γραμμάρια (G) για ενήλικα αρσενικά και 46 g για ενήλικες γυναίκες. Ωστόσο, οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλασμό έχουν RDA 71 g πρωτεΐνης.

   Ένας άλλος τρόπος για να εξεταστούν οι ανάγκες της πρωτεΐνης είναι να εξεταστούν οι συμβουλές της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας, που δηλώνουν ότι κάθε μέρα, οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε 0,4 g πρωτεΐνης ανά λίβρα σωματικού βάρους. Προσθέτουν ότι τα vegans μπορεί να επωφεληθούν από την κατανάλωση 0,5 g πρωτεΐνης ανά λίβρα σωματικού βάρους επειδή οι φυτικές πρωτεΐνες είναι ελαφρώς λιγότερο εύπεπτες.

   Λίστα εμπειρογνωμόνων υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες

   που χρησιμοποιούνται για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους μετά από μια χορτοφαγική ή βέγκαν δίαιτα για να τρώνε διαφορετικές φυτικές πρωτεΐνες ταυτόχρονα για να πάρουν αρκετές πλήρεις πρωτεΐνες τους δίαιτα, αλλά δεν θεωρούν πλέον αυτή την πρακτική ουσιαστική.

   Η τρέχουσα σκέψη είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν το πλήρες φάσμα αμινοξέων που χρειάζονται κατά τη διάρκεια μιας ημέρας και ότι δεν χρειάζεται να εξισορροπήσουν τα αμινοξέα σε κάθε γεύμα.

   Τα ακόλουθα vegan τρόφιμα είναι καλές πηγές πρωτεΐνης:

  • Seitan, ή σίτος γλουτένη
  • Σπόροι κολοκύθας
  • μαύρα φασόλια
  • Pinto Beans
  • Li> Black-Eyed Peas

  • Πράσινα μπιζέλια
  • Βούτυρο φυστικοβούτυρου
  • Βούτυρο αμυγδάλου
  • Ζυμαρικά
  • Bulgur
  • Brown Rice
  • ANTICHOKE
  • Βρώμη

  Τρόφιμα με βιταμίνες Β -12 και D

  πρωτεΐνη μπορεί να πάρει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής όταν πρόκειται να βεβαιωθείτε ότι οι vegans τρώνε μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά υπάρχουν και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικό να παρακολουθείται επίσης.

  Το σώμα χρειάζεται βιταμίνη Β-12 για να κάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια και να διατηρήσουν σωστά το νευρολογικό σύστημα.

  Αυτή η βιταμίνη είναι επίσης απαραίτητη για την υγιή νευρολογική ανάπτυξη σε βρέφη.

  Το RDA για βιταμίνη Β-12 είναι 2,4 μικρογραμμάρια (MCG) την ημέρα για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 14 ετών και άνω. Για τις έγκυες γυναίκες, το RDA είναι 2,6 mcg, και για τις γυναίκες που θηλάζουν, το RDA είναι 2,8 mcg.

  Ωστόσο, η βιταμίνη Β-12 εμφανίζεται μόνο φυσικά σε τρόφιμα από ζωικές πηγές, όπως τα μύδια, το ήπαρ και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Apply for Admission

  We are a leading legal firm willing to provide you a one stop solution for all your litigations,criminal and civil case management ,debt collection and others.